U t b l i c k

U t b l i c k

Något att fira!

Påstående!Posted by Bosse 2010-08-02 18:27:35
Den här bilden tog jag på eftermiddagen, torsdagen den 1 juli, i Ljugarn på Gotland. Boken är det hittills enda exemplaret, ett provtryck jag beställde från www.publit.se. Jag är mycket nöjd med resultatet, även om jag måste korrigera ljuset i bilden lite, eftersom den blir mörkare i trycket. Papperet är lite matt, vilket ger en sober känsla.

Mina polare som var med, tyckte att jag hade valt en lämplig storlek på typsnitt inne i boken. "Fan", sa en av dem, en farbror i min ålder, "jag kan ju läsa utan glasögon." Jo, jag kan inte annat än hålla med. Trots att det är en sk 'storpocket', är layouten på sidorna ungefär som i en inbunden bok.

Det är en fantastisk känsla att se det man skapat i något så när färdigt skick. Och den känslan bör naturligtvis firas med lämplig dryck: En Dry Martini! Jag missade att ta med mig oliver, men å andra sidan tar de en del plats i glaset...
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.